MENU
 
28
January
/21:33

Everyday I’m husslin

Uncategorized

Heeej på er, är så jäkla trött men ska blogga en inlägg bara för er skull innan jag däckar. Har haft tre fullspäckade dagar från tidig morgon till sen kväll.
I tisdags så gjorde jag en modell jobb för Tourn och dom bilderna kommer ni få se sen men jag passade på att haffa duktiga Lisa som fotade jobbet när jag hade henne där så tog vi lite outfit bilder efteråt.

Jag älskar trasiga jeans haha ärligt talat undra när jag kommer växa ifrån de? Typ aldrig. Är det inte hål i mina jeans ja då gör jag två hål i knäna, tycker det är så snyggt med jeans med hål i, ett enkelt linne eller tisha och skinnjacka/kavaj whatever upp till och klackar så BAM är du redo att gå och möta tjejerna för en vin kväll på stan. Gärna lite sideboob urringning på linnet hehe hett hett!

//Had three super busy days with work and stuff. Tuesday Lisa took some photos of me for a model job I did for Tourn that I will show you later when the pictures are out.

And afterwards we took outfit pictures so I can show you guys.
I love my new trashed jeans from BikBok. One of my favorite looks to go out clubbing in is jeans that are trashed, heels, a top or T-shirt and leather jacket or blazer. So simple but so hot.

Pictures taken by Lisa Höök
Jeans-BikBok, shirt- Zara, boots- din sko( Yes im obsessed with my boots), purse- Balenciaga, computer case- happy plugs

 

Leave a Reply

  • (will not be published)