MENU
 
11
February
/19:07

Love to love you baby

Uncategorized

Jobbat på Bikbok idag och hängt om never denim, sååå fina grejer måste jag säga. Har jobbat tidiga morgonar till sena sena kvällar. Snart kommer Molly förbi här så ska vi ha lite fiting, ska styla henne för både Grammis, Mello grejer och annat spännande. Känner mig helt hängig så skönt att man kan jobba såhär hemifrån i mjukisar. Imorgon är det äntligen freeeedag och jag ser så mycket fram emot det :).

 

//Finally friday tomorrow, can’t wait. Been working early mornings til late nights this week. Molly Sandén is coming over to my place soon cause we are having a fiting- I’m styling her for Swedish grammis and some other fun stuff. 

 

Hope you all have a great great night. 

Big Love/S

 

Hittade den här snygga gröna(hehe) tröjan häromveckan, har faktiskt inget i just denna gröna färg. Hur fin? Hatten fyndade jag på rea på Carlings, så snygg!

Dress- Winston & Elle (grym butik i sumpan), Sweat- Stay, Hat- Carlings, Boots- Din sko, Sunnies- Beyond Retro, Leather Jacket- MQ, Watch- Daniel Wellington

 

Pics take by Rasmus Lindahl

 

Leave a Reply

  • (will not be published)