logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Queen RiRi

Jag ääääälskar Rihanna och allt hon gör, hon är helt klart my number 1 kvinnliga artist och inspiration. Hon har ju gjort ett sammarbete med Puma och släppte riktiga snygga sneakers för ett tag sen och på första dagen av New York Fashion Week visades den första FENTY PUMA BY RIHANNA-kollektionen.
Det är alltså en fullständig kollektion med skor, kläder och accessoarer för både dam och herr som är gjord av ingen mindre är Queen RiRi

 

Kollektionen kommer finnas ute September 2016, jag längtar!

 

// I love Queen Rihanna for everything she does. She is my number 1 inspiration. This time she presentet her collection FENTY PUMA BY RIHANNA, its a full collection with shoes, clothes, accessories for both men and women. 

It will be out in stores September 2016, I can’t wait.

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title