MENU
 
22
February
/9:08

them C A T boots

Uncategorized

Måndag- ny vecka och jag startade dagen tidigt imorse med Yoga och mys frulle, mer om min morgon sen. Klickade hem dom här otroligt snygga CAT bootsen för ett tag sen, äääälskar färgen och modellen. Kommer användas flitigt både nu och i vår. Tajtsen är från want my look och jag som älskar skinnbyxor och tajts blev lite extra glad när jag såg dessa med hål i knät för att variera från mina andra. 

 

// Monday new week and I started my morning with Yoga and cozy breakfast- more about that later. Loving my new CAT boots, the color is on point. My leather leggings is also new in from Want my look- noting more I rock all day everyday if I coulds as the leather “pant”

 

 

Leggings- Want my look, Shoes- CAT, Sweater- Never Denim, Purse- Balenciaga, Sunnies- Celiné

Love/S

 

Pics taken by Rasmus Lindahl

 

 

Leave a Reply

  • (will not be published)