MENU
 
25
February
/20:59

Bomber Jacket

Uncategorized

Jag får tydligen inte nog av jackor, köpte denna gröna från Zara för ett tag sen, min tredje gröna bombar jacka men det är olika nyanser och tjocklek på dom haha äeee får ha en vår rensning  snart och kanske en bloppis. Kommer börja dagen med ett möte med en tjej om ett stylist jobb, ska bli spännande sen jobb jobb och nå mys på kvällen. 

//I can’t get enough of jackets in different forms. This is like my third green bombar jacket BUT in different shades of green lol. Anyway starting my Friday with a meeting with a girl about a exciting stylist job, tell you more about that later. Have a great friday.

Jeans- Bikbok, T-shirt- Never Denim, Jacket- Zara, Heels- Want my look, Hat- Lindex 

Pics taken by Rasmus Lindahl

Leave a Reply

  • (will not be published)