MENU
 
25
February
/20:12

Purpose

Uncategorized

Gud jag är så trött just nu så jag kan knappt tänka vad jag skulle blogga om haha inte okej tur att det är helg snart. Hade supermysig lunch häromdagen med Rexan på Kaferang på söder, deras tonfisk sallad är to-die-for, ni måste testa. 

Såg ni på Grammis galan förresten? Jag vart överlycklig över att Danny vann, det förtjänar han så jäkla mycket. På lördag då är det dags för Molly i mello och då får ni inte glömma att rösta på henne också. 

 

// God I’m so tired, been working a lot lately, early mornings and late nights. Had a cozy lunch with Rebecke the other day at Kaferang, love their tuna salad. 

 

As you might know it was swedish Grammys yesterday and my bro Danny won one. I got soooo happy for him, well deserved.

Leave a Reply

  • (will not be published)