logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sminkvideo

Det är några som frågat efter en sminkvideo, jag gjorde en för ett tag sen så bjuder på den nu för er som missat. Byter dock ut mitt smink lite då och då men det är ungefär såhär jag sminkar mig både till fest och vardags faktiskt. Lägger till eyeliner ibland men inte mer än så. Är inte så duktig på ögonskuggor, kan känna mig för spacklad då även fast jag kan tycka det är super fint på andra. Hoppas ni får några tips här från mig iaf. Puss på er / S

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title