MENU
 
16
March
/0:58

Loving life

Uncategorized

Det är så fint väder här idag, helt lycklig i själen. Kommer bilder från idag lite senare, nu ska jag springa iväg och dricka lite vin med Felice som är Roshys underbara kompis, Flisan är grymt duktig skådis så det ska bli så roligt och höra vad hon har för sig för spännande här i LA.  Blir så stolt över alla dessa tjejer som jag känt sen dom var små som följer sina drömmar och lyckas så sjukt bra med det. 

Great weather in LA today and that makes me sooooo happy, pics from my day today coming up later. Going to have a glas of wine with Felice Rosh’s friend, she’s an amazing girl and actress. 

LOVE/SJeans and Top- Bikbok, Shoes- Adidas superstar, Purse- YSL, Leather Jacket- Tatjana Vatic for bikbok 

Leave a Reply

  • (will not be published)