logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Venice kinda day

Alltså jag vill verkligen inte hem haha har aldrig känt så starkt att jag vill stanna någonstans eller jo kanske andra gånger jag har vart i LA. Tror det beror på att det är som mitt andra hem här och jag inte bara “semestrar” plus vädret, plus folket, plus allt ja kärleken för LA försvinner aldrig, trots att man ibland haft hatkärlek för staden.

Anyway hade en grym sista dag med Sanne och Simone innan Sanne drog till NY, vi åkte till Venice, fotade litem drack en stor jäkla Margarita, skrattade, pratade om allt mellan himmel och jord sen åkte vi hem. Det var magiiiiii och dom tjejerna är magi på en annan nivå.

// Really dont want to leave LA, probably cause it feels like a second home. Anyway had an amazing last day with Sanne and Simone before Sanne left for NY, we went to venice and had the biggest Margarita ever, took some photos, laughed so much and then we went back. 

Love/S

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title