logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

It’s the simple things

Denna gång har jag vart ganska mycket vid stranden också, förrgår så var jag och Rebecka på Venice och Santa monica hela dagen. Promenerade längst stranden och såg solnedgången, det är sååååå mysigt- man inser verkligen hur mycket naturen gör i ens själ när man får sånna upplevelser. Det är små saker som gör livet tycker jag 🙂 

Igår var jag i Malibu på Nobu också, magisk mat och utsikt såklart och var på badrummet med Victoria Secret modellen Lily Aldridge, Nobu är ett av dom mest kändistäta ställeran speciellt den på Malibu om man nu tycker sånt är kul hehe. 

// I have been to the beach a lot more this time, love it out there. It does something to your soul just by looking at the sunset. It’s the little things in life that you remember.  Yesterday we had dinner at Nobu Malibu as well, so pretty out there and beyond amazing food.

Dress- Forever 21, Shoes- Want my look, Army jacket- Old

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title