logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Shades

Det här är något jag trivs med så enormt, oversize tishor/klänningar så bryter man av det med overknee’s och en snygg väska. Jag kommer ha klänningen till ett par sneakers också till vardags och slänga över en skinnjacka på axlarna. Bra köp, körde den i denna färg och ljusgrått. Och stöööövlarna är mina nya favoriter, de är mörkgrå mocka- to die for. 

Det är så skönt att slippa ha byxor och jackor och halsduk osv, jag uppskattar varje sekund av det kan jag lova. 

//Love this look and it’s 100% me. Oversize stuff and mix it with more feminine pieces like these over knee boots. Love the combo.

Oversize tee/dress- Bikbok Balance, overknee’s- Want My Look, Purse- YSL

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title