logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Cold as ice

Älskar den här stylingen jag gjorde på Molly, hel vitt med den grå/blå trenchen ni hittar på Bikbok just nu. Kalla färger kan vara så snyggt också för att bryta av hennes varma toner i hår och smink. “Chokers” sånna tajta halssmycken är riktigt hett just nu och det är kul att utveckla den vanliga svarta mot andra roliga, här körde vi på en vit snygg. 

Bootsen från Dr Martens är också riktigt on point. 

//Love this styling I did on Molly.  Hope you like it as well. 

Love/S

Photo taken by Rasmus lindahl 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title