logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

NYC kinda outfit

Ni som följt min blogg ett tag vet ju hur mycket jag älskar grönt, fick den här gröna västen i födelsedagspresent förra året och har inte riktigt fått bra tillfälle för att använda den eller inte lyckats matcha den 100% som jag vill förrän nu. Hade den med dessa brutalt fina byxor med slits ner till men kommer även ha till shorts och tisha. Samt en hel vitt outfit har jag tänkt..  SÅ snyggt med väst, långa som korta bara du matchar den rätt. 

Byxorna finns i butik just nu och är från Bikboks Neverdenim kollektion, ääääälskar Never denim, dom gör så stilrena kläder med bra kvalité.


Love this west and pants. Big crush on west’s as long as you mix and match them good. Green as you know is a big favorite color of mine.


Pants- Never Denim, West and Shoes- Zara, Hat- Carlings, Purse- Balenciaga, Watch- Nick Cabana 

Pics taken by Lisa höök

Love/S

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title