logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Coachella

Jag älskar Coachella, stämningen, folket, MUSIKEN..allt. Jag var där för några år sen för första gången och hade mitt bästa minne med min bff Rebecka, minnen för livet. Sen åkte vi tillbaka 2 gånger till åren efter men det var sjukt länge sen nu och vi hade planerat att åka igen men så dök det upp jobb för mig som jag inte kan missa så måste sälja biljetterna och boka nästa år istället. Gråteeeeeeeer typ. Lever igenom alla andras videos på snap och instagram. 

Love Coachella and so sad I can’t g this year, I even had the tickets in my hand buy work came up buhuhuhuhu 🙁 So sad! I have had the best time there with my bff Rebecka, next year I won’t miss if it for anything in the world. 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title