MENU
 
18
April
/8:42

Those ass pants

Uncategorized

Godmorgooooooon, hur mår ni? Jag mår riktigt bra känner jag- gårdagen var inte en typiskt söndag utan ett riktig jobb söndag men det gjorde så jag fylldes med så mycket bra energi och hopp om framtiden, kul ju! 

Nu ska jag iväg och jobba på bikis sen blir det saker att göra inför Miss Kenzas födelsedagsfest som kommer bli sååå bra, längtar till på lördag men innan dess är det en hel del kvar men man ser målet nu och det känns jäkligt lovande. 

Byxorna jag har på mig är riktiga rompaaaaa byxor haha, dom är från min babe Sannes kollektion- tror dom är slut i marinblått men ni hittar dom i svart som jag såklart också har på hennes sida som ni hittar HÄR.

//Top of the morning to ya, haha so funny to say that. Anyway yesterday wasn’t a typical sunday chillday. It was a work work work work kinda day, loved it and got filled with so much energy and positivity for the future. Can’t wait to share what we are planning to do next.

Loving my pants from Sanne Alexandra, they are old but she got them in her site in black. The best ass pants ever lol. You can find her site HERE

Pants- Sanne Alexandra, Top and bomber jacket- Bikbok, Shoes- Steve Madden for Nilson shoes, choker- H&M, Diamond necklace and princess ring- Emma Israelsson

Pics taken by Rasmus Lindahl   

Leave a Reply

  • (will not be published)