logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Hedwig and the angry inch

I tisdags så var jag och ett gäng bloggare inbjudna för att se bitar från Ola Salos kommande föreställning Hedwig and the angry inch på Göta Lejon, som följdes av en jättemysig middag. Tror den kommer göra succé. Ola är verkligen grym entertainer. Musikalen visas hela maj bara så gillar nu musikaler och Ola salo så tycker jag verkligen ni ska se denna. Biljetter hittar ni HÄR

Tack Pretto PR och Ola och gänget för en mysig kväll!

Bilderna är lånade från Madde

I was invited to see glims of a rock musical with a bunch of bloggers the other day. Afterwards we had a lovely dinner and talked for hours. Greaaaaat tuesday night! Thanks to everyone involved.

Love/S

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title