logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Hoss Events

Hej Guys. Som jag nämnt tidigare har jag och min partner in crime till syster börjat med PR & Event. Vi höll precis i Kenzas 25 års fest och det var sjukt lyckat.  Just nu kan ni hitta allt smaskigt på vår instagram HOSSEVENTS . Vi kommer så småningom släppa hemsidan så under tiden kan ni kontakta oss via Info@HossEvents.comoch jag kommer skriva en hel del om det vi gör här på bloggen. 

Ps. Håll utkik, snart kommer vi släppa en galet rolig nyhet om vårt nästa projekt. 

Ses där glittret finns. KÄRLEK / HOSS 

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • Cindy
    Reply
    November 1, 2016

    Alltså dina näsborrar!! Helt olika stora. Vad har hänt?? Kanske borde du tänka på att göra något åt det….

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title