logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Levis 501

Har alltid velat ha ett par Levis shorts som sitter som en smäck och nu har jag äntligen hittat det på imsoDom har vintage Levis 501  shorts och dom mäter varenda en av dom så att dom blir den storlek du ska ha. Annars kan det vara väldigt krångligt med storlekar med just Vintage 501. In och kika och beställ ett par innan sommaren börjat och dom är helt slut. Jag beställde hem alla färger hahaha. Kommer leva i dom hela sommaren. 

Ange rabattkod ShararehH20 så får ni en bra rabatt på ert köp också, jalla 😉 

www.imso.com

// I always wanted a pair of Levi´s shorts and I finally got mine at imso. Its the vintage 501 and they are peeeeerfect. I got almost all the colors haha but I will use them the entire summer, best items during summers and all the fun festives. 

Use code ShararehH20 and you’ll get a discount.

Pics taken by Rasmus Lindahl

LOVE/S

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title