MENU
 
11
May
/11:08

Hi my name is whatever you call me

Uncategorized

Alltså lyckan att kunna gå klädd med jeansshorts och tisha utan att frysa är brutal. Dock så har jag gått och blivit sjuk haha men det beror nog inte på det, lever på ingefära, citron och honung just nu så snart är jag back in the game.

Som jag skrev tidigare så beställde jag ju hem dessa Levis Vintage shorts i alla färger hehe och ett par vita kändes sååå fräscht, matchade det med min nya band tisha från Bikbok och favorit bootsen.  

Glöm inte beställa era Levis shorts innan sommaren är här och dom är helt slut. Ni beställer dom HÄR. Rabattkoden ShararehH20 ger er även en rabatt. 

Nu ska jag iväg på två möten så måste springa men vi hörs sen. 

Love to be able to wear jeansshorts and t-shirt in Sweden without freezing haha. I got the Levis 501 vintage shorts in white as well. SOO fresh! Don’t forget yu can order yours at Imso and get a discount with the code ShararehH20

Going out to have 2 meetings now but Ill talk to you all later. 

T-shirt- Bikbok, Jeansshorts- Levis 501 (imso.com), Boots- Din sko

Pics taken by Rasmus Lindahl

Leave a Reply

  • (will not be published)