logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Denim dressHur söt är den här hängsel klänningen? Köpte den innan jag åkte till LA på BikBok men den finns fortfarande kvar i butik om ni vill haffa. Skorna är också nya favoriter från Henry Kole, så sköna dessutom.

Idag har jag fotat, jobbat en del och fixat nya spellistor till torsdag då jag och Sanne äntligen spelar ihop igen- kom till humlan 22-02 om ni vill se oss, lyssna på skön musik och bara hända och dansa av er.

//Love my new dress and shoes. The heels are so compfy as well.

Been working today and had a shoot with Rasmus and also did some new playlists for me and Sanne, we are reunited and dj:ing again. So much fun!

Photos taken by Rasmus Lindahl

Dress- Bikbok, Shoes- Henry Kole

Love/S

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title