logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Nude styles

Fick hem det här Rebecca Stella setet, hur snyggt? Hennes kläder framhäver verkligen ens kurvor och former. Älskar färgen också när man är lite brun. Sitter och jobbar för fullt nu och det blir jobb hela helgen, så trött för det händer saker hela tiden nu känns det som men det är bara att köra på och vila lite emellan åt. Jag och Sanne spelade ju i humlan igår för första gången på länge tillsammans- SÅ kul! Längtar till nästa gång då blir det på södra teatern. 

//Love this Rebecca Stella set, the color is just perfect. Working all day and the weekend- so tired tho. Me and Sanne played records last night at Humlan but it was so much fun to finally be reunited. 

Love/S

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title