logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

CDLP

Min fantastiska vän Andreas Palm och hans partner in crime Christian Larsson hade release för deras kalsongmärke CDLP förra veckan och jag är så stolt vän. Dom har gjort det här så bra, allt från kvalitén till paketeringen känns lyxig. Dom bjöd på världens fest också, grym kväll, grymmare kalsonger,  grymmaste killarna. 

//My wonderful friend Andreas Palm and his partner Christian had a release party for their underwear they designed. Its was an amazing night and even more amazing underwear, so proud!

Love/S

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title