logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

C A T

Godmorgoooon, hoppas ni haft en grym helg. Jag har lite tappat när det är helg och veckodag för vi jobbar med Peace & Love som är till nästa helg dygnet runt men nu börjar det närma sig och vi är så taggade. Ikväll tar jag en liten paus och går på Rihanna konserten också, D Ö R för henne. Följ mig på snapchat – Shararehsophia heter jag där så får ni följa med ikväll.

// A lot of work before Peace and Love festival but it’s getting close now. Tonight Im taking a break and going to Rihannas concert, LOVE her. Follow me on snapchat to see glimpse of the concert- Snapname is Shararehsophia 

T-shirt dress- Missguided, Boots- Cat, Hat- Bikbok 

shararehsophia 8S0A8788 8S0A8793 8S0A8746 8S0A8804

Photos by Rasmus Lindahl

blogstats trackingpixel

2 Comments
  • Eltjockis
    Reply
    July 4, 2016

    Du är världens snyggaste wooow

  • July 11, 2016

    Wow vad snyggt!

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title