logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Ey Gäri

Vissa som följer mig på snapchat kanske vet om att jag stylade Linda Pira feat Molly Sandén för deras nya låt Ey gäri, Det var verkligen sååå roligt och jag älskar dom här starka talangfulla kvinnorna så mycket. Kolla in videon och girlpower låten här. Hoppas ni gillar stylingen 🙂 Om ni har några frågor om vart kläderna kommer ifrån skriv i kommentarsfältet så svarar jag.

// So I styled these power women for their music video and here is the results, I love it!

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel
3 Comments
 • Josefine
  Reply
  July 12, 2016

  Vart kommer mollys rosa svarta jacka ifrån?! Så jävla snygg!!! Bra jobbat

 • Josefine Blomberg
  Reply
  July 12, 2016

  Vart är mollys rosa svarta jacka ifrån?

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title