logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Suede love

Ikväll ska jag på Beyonce konserten och jag är sååååå taggad så jag dör. Älskar ju konserter som ni kanske vet och HOSS Events har även en VIP lounge där det ska ätas och drickas och kolla på Queen B. Kommer blid så fett! Glöm inte följa mig på snapchat för att hänga med på konserten 😉

Nu ska jag på möte med HOSS, Therese är äntligen tillbaka i stan i två dagar så vi har massa att gå igenom.

Btw HUR snygg är den här mocka kjolen? ÄLSKAR färgen och modellen, kommer från min bestie Sanne Alexandras shop såklart. Finns även i svart. Ni hittar hennes hemsida HÄR.

//So excited that I’m going to Beyonces concert tonight here in Stockholm. LOVE concerts and love Queen B. Our Event company HOSS Events got an VIP lounge and we are bringing friends and influencers in Stockholm there so it’s gonna be so amazing. 

Btw how amazing is this Suede skirt from Sanne Alexandra, got it in black as well.

Skirt- Sanne Alexandra, T-shirt- Gina tricot, Shoes- Nike, Jacket- Adidas

Pics by Rasmus Lindahl

IMG_0868 IMG_0831 IMG_0834 IMG_0835 IMG_0836

blogstats trackingpixel
1 Comment
  • Anne Mc garr
    Reply
    October 24, 2016

    Hi, I love the Adidas jacket, is it from a recent collection?

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title