logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Maybelline

MG_0318 MG_0387-1 MG_0306 MG_0309 MG_0314

 

För ett tag sen så fotades jag och dessa underbara kvinnor för Maybelline och jag är så taggad på att få se resultatet sen. Läppglansen som ni ser på bilderna var så grymma. Många märken gör ju matta läppstift/läppglans nu och jag har alltid vart ett stort fan av det. Brukade ju alltid ha läppenna på hela läpparna ist för läppstift men nu finns det så många bra matta. Visar er resultaten sen när det kommer ut!

//Here are some behind the scene pics from the Maybelline shoot we did, so excited to see the result soon.

Pics are borrowed from Madelene

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title