MENU
 
2
August
/15:11

PRIDE PARADE 2016

Uncategorized

_MG_1150 _MG_1170-4 _MG_1175 _MG_1503 _MG_1196 _MG_1248 _MG_1593

Gick pridetåget med dessa underbara människor. FYFAN vad roligt vi hade, maaaaagisk dag och kväll fylld med kärlek. Månaga förstår inte grejen med Pridetåget och att det är onödigt men det är heeeelt tvärtom för även om det är 2016 och man tycker att människor border veta bättre idag så är homosexualitet olagligt i massa länder, folk blir dödade för dom är homosexuella, DET ÄR SJUKT. Alla ska få älska vem dom vill och detta tåg som är fyllt med massa kärlek och värme står upp för exakt det så det är underbart att se och få delta. Tack till Happy plugs och alla inblandade, längtar redan tills nästa år.

/The pride Parade was amazing. SOOO much love and happeness. I’m very happy that I was a part of a Parade that shows that you can love who you want and be proud of it. A big thanks to Happy plugs and everyone else that spread love and stood up for LOVE. 

Leave a Reply

  • (will not be published)