logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

hair styles

Jag kan ju tröttna lätt på mitt hår men samtidigt så är jag ingen som skulle gärna det grönt och rött och gå so loco som Roshi lätt skulle kunna haha eller kanske om mitt hår hade pallat men brukar variera bara med långt, kort, ljusare, mörkare, flätor och trixa lite sådär. Önska jag kunde byta mer om jag kände för att vara superblond ena dagen men mitt hår skulle aldrig palla det och jag skulle få vara hos Therese varannan dag- Peruker kanske skulle vara nåt? Anyway så när jag hade kort hår förut så fick jag för mig att jag ville ha inbakade flätor så jag köpte löshår och T flätade in dom, blev sååå snyggt.

Bra tips om man känner någon som är bra på hår, köpa lite extra och trixa och hålla på.

Love to change hairstyles, wish I could do it more but my hair wouldnt take it. Love these braids that T did a while ago and LOVE Roshi in the blonde.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

blogstats trackingpixel

2 Comments
  • Karla
    Reply
    August 8, 2016

    You both look stunning and you rock every hair color and style 🙂 one thing i always wondered is who is the older sis of you both? i really cant tell 🙂

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title