MENU
 
2
September
/13:14

Cheers to the freakin weekend

Uncategorized

Hur snygg är min nya Army skjorta som man både kan ha öppen som jacka och stängt som skjorta, älskar. Sanne som designat såklart. Idag har jag haft möte ang en lång film som jag ska styla i höst- berättar mer om det sen men det ska bli så kul men sååå mycket jobb. Letar förövrigt efter någon som är nyfiken på stylist yrket och vill praktisera/assistera mig för detta. Du bör vara stresstålig, kreativ, glad, positiv, arbetsvillig och vilja lära dig. Är du intresserad mejla mig på [email protected] så berättar jag mer. Det är en grym chans för dig som vill jobba som stylist.

//Love this Army shirt that you also can use as a jacket. It’s from Sannealexandra shop and a new favorite. Busy day with meetings about the film I’m gonna style this fall, super excited but got soon much work ahead. 

Shirt- Sanne alexandra, Jeans- Bikbok(groupie superflex), Purse- Nelly, Sunnies- Celine

IMG_2385IMG_2396IMG_2379IMG_2389IMG_2386

Pics taken by Rasmus Lindahl

 

Leave a Reply

  • (will not be published)