MENU
 
12
September
/20:50

Skinagency

Uncategorized

Det var länge sen jag besökte bästa Elita för ansiktsbehandling så vi bokade in en tid nu efter sommaren och all stryk min hud har fått efter en del alkohol och sol hehe. Vi kom fram till att testa infuzion, man får ner fukt 3 ml under huden utan en nål. Vilket ger lyster, fina linjer, mörka ringar/torrhet försvinner och huden  får helt enkelt ett lyft och ser magisk ut. Jag har vart så nyfiken på det här så nu var det dags. Har gjort en behandling hittills och man ska göra ca 3 gr för bästa resultat.

Jag kände faktiskt skillnad direkt, fick ett lyster och torrheten som jag ibland kan lida av under ögonen främst och linjer som syns blev mindre. Jag är så nyfiken på resultat efter 3 gånger. Kommer skriva om det efter varje gång så ni får följa med på hur det blir. Jag tycker det är så värt att lägga lite mer pengar på en riktigt bra behandling än att göra många som inte är lika bra. Vill ni läsa mer om infuzion och vad det innehåller kan ni göra det R och även boka tid. Det är dessutom så mysigt där och och Elita är så proffsig som vanligt!

Love/ S

Processed with VSCO with a5 preset

IMG_2868 IMG_2869 IMG_2870

Leave a Reply

  • (will not be published)