logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

That green furr

Linda Hallbergs lanseringsfest i fredags var sån jäkla succé, berättar allt med massa bilder i annat inlägg. Nu vill jag mest bara visa upp min grymt snygga nya Fake faux jacka från SA shop och mitt nya hår, blev långt igen haha kunde inte hålla mig och mörkt. Jag har faktiskt inte haft såhär mörkt på länge men är det någon gång det passar så är de ju höst/vinter. Känns så bra- tack till hartalk och min Queen alltid Therese. Imorgon ska jag träna igen för första gången på länge, har sån extrem stress i mitt liv just nu så enda terapin jag kan tänka mig är träning- det hjälper enormt att få en att känna sig fokuserad och mindre stressad. Ser fram emot det.

Linda hallbergs release party was a success, I tell you more about it later. Now I just wanted to show me new fake faux from Sanne Alexandra shop- how amazing is it?? Love it!

Jeans, Bikbok- Jacket- Sanne Alexandra shop, Sneakers- Adidas stan smith

Pics by Rasmus Lindahl

IMG_3855 IMG_3866 IMG_3867 IMG_3868 IMG_3869 IMG_3792 IMG_3853

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • KR
    Reply
    October 15, 2016

    Du och din syster liknar vilka blatte araber som helst. Varför försöka låtsas vara svenska när ni inte är det. Vem försöker ni lura?

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title