MENU
 
1
November
/11:00

BOOM watches

Uncategorized

Jag har just nu ett samarbete med BOOM watches där man kan skräddarsy sin klocka från scratch till att passa ens egna stil, för mig är klockan ett smycke jag älskar att bära men fastnade speciellt för konceptet att man kan byta detaljer om man vill matcha skorna eller annat på 🙂

Hur många gånger händer det inte att man känner att klockan inte passar outfiten, det kanske är en detalj som inte riktigt känns 100, Min klocka ser ut såhär och jag beställde även hem brunt band som jag kommer ha till andra outfits.

Ta er en titt på BOOMs utbud HÄR. Om du uppger koden
SharaBoom
så får du 15 % rabatt. Koden gäller fram till den 30 november.

Och registrerar man sitt köp på BOOM så kan man få en förlängd garanti på sin klocka från 2 år till 3 år, hur bra?!

Hoppas ni hittar något som ni gillar!

Kram

Pants & Green jacket- Sanne Alexandra shop, Coat- H&M, Shoes- Public desire, Purse- YSL, Watch- BOOM Watches

_MG_0276 _MG_0303-1 _MG_0252-1 _MG_0258

Leave a Reply

  • (will not be published)