MENU
 
13
November
/18:46

Mercedes Benz

Uncategorized

Hur snygg är den här vintage jeansjackan jag hittade på marknaden i söndags? ÄLSKAR! Kommer ni till LA måste ni till söndagsmarknaden på Melrose, man kan verkligen hitta unika saker. Vill verkligen inte åka hem.. det enda roliga är att jag håller i Big Buzz awards 20:e, jag är sååå nervös och taggad på samma gång hehe – Ses vi där? HOPPAS!

How dope is this vintage Lee denim jacket I found at the flea market?! LOVE it and loving it out here, really don’t wanna go back to Sweden..but the fun thing is that I’m hosting Big buzz awards when I get back, so scared and excited at the same time haha. 

Dress- Never Denim, Shoes- Henry Kole, Jacket- Vintage Lee, Belt- Nelly

 

IMG_1333 IMG_1385 IMG_1411 IMG_1412 IMG_1413

Leave a Reply

  • (will not be published)