MENU
 
23
December
/11:13

Sverigemotiv

Uncategorized

IMG_2837 IMG_2838

– In collaboration with Sverigemotiv – 

Beställde hem dom här två tavlorna från www.sverigemotiv.se . Globen för att jag har så sjukt mycket minnen från alla konserter jag har gått på som har betytt så mycket i mitt liv- min allra första konsert var just i Globen- musik är så stor del av mitt liv så det kändes helt rätt.

Dalahästen för jag är uppvuxen i Dalarna och har spenderat största delen av mitt liv där, så mycket minnen från barndom till ungdom. Skrattar bara jag tänker på det haha. Kommer alltid känna stor kärlek för Dalarna och framför allt Falun <3

ANYWAY det finns massa fina motiv som ni kan beställa hem och jag har fått turen att ge ut en rabattkod till er på 20% Hur bra!? Skriv in koden Sharareh20 och  HÄÄÄÄÄR kan ni beställa det ni vill.

// So I ordered these amazing posters, Globen because I had so many concert memories here. My first concert ever was here and music is such a big part of my life so this one was perfect. Dalahästen cause its the symbol of Dalarna where Im raised. At Sverige Motiv they have so many others from different part of the world. Check it out and order yours HERE with the code Sharareh20 you get 20% off. Order it HEEEEERE!

Leave a Reply

  • (will not be published)