MENU
 
29
January
/20:49

Bardot dinner

Uncategorized

IMG_4414 IMG_4416 IMG_4418 IMG_4419I torsdags mötte jag upp Sanne på NA-KD’s pop up/ Outlet för att hjälpa till lite med styling tips. Efteråt hade hon och jag en mysig middag bokad på Bardot, sååå trevlig personal och förrätterna var magiska. Min favorit var en yellow tail carpacio – mums!

Sen blev det några drinkar och skoj. Dagen efter skulle jag med tåget till Falun där jag har vart hela helgen och firat två kompisar som fyllt 30. Skönt att komma upp till Dalarna ibland! Hade på mig min nya tisha från NA-KD också, all black everything 😉

//Thursday I met up with Sanne and helped her with some styling for the NA-KD popup/outlet store. Afterwards we went to dinner at a new place called Bardot, loved the vibe, the drinks and the starters. The people that worked there were so nice as well. Highly recommended. I wore my tishirt from NAKD as well, how cute?!

Leave a Reply

  • (will not be published)