Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:17 | February 17, 2016

Queen RiRi

Jag ääääälskar Rihanna och allt hon gör, hon är helt klart my number 1 kvinnliga artist och inspiration. Hon har ju gjort ett sammarbete med Puma och släppte riktiga snygga sneakers för ett tag sen och på första dagen av New York Fashion Week visades den första FENTY PUMA BY RIHANNA-kollektionen.
Det är alltså en fullständig kollektion med skor, kläder och accessoarer för både dam och herr som är gjord av ingen mindre är Queen RiRi

 

Kollektionen kommer finnas ute September 2016, jag längtar!

 

// I love Queen Rihanna for everything she does. She is my number 1 inspiration. This time she presentet her collection FENTY PUMA BY RIHANNA, its a full collection with shoes, clothes, accessories for both men and women. 

It will be out in stores September 2016, I can’t wait.

 

 

 

 

 


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.