Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:04 | February 22, 2016

DANNY BDAY BASH

I lördags var det Dannys 30 års fest på södra teatern. Roshy hade tillsammans med dom styrt allt och den var den bästa festen på länge vill jag lova. Allt från att det fanns tatuerings hörna, till grymma uppträdanden till skönt party folk och ALLA var utklädda- älskar när folk går all in när det väl gäller. Jag ville tatuera mig lite spontant men det var någon som hindrade mig haha vafan jaja kanske lika bra att inte skaffa en tatuering när man är ute och festar, hade ju kunnat bli bild på backstreet boys på rumpan eller nåt sånt cray cray hehe.

Therese kom hem till mig och styrde mitt barr, high pony tail fick det bli eftersom jag har tagit ut min hairtalk just nu så har jag inte så långt hår att leka med så köpte lite löshår man kan ta in och ut.

 

//Best bday bash for Danny, it was so much fun at this hippie power flower party. I will let the pictures talk for them selves.

 

 

 


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.