Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:29 | February 23, 2016

Monday’s like this

Igår startade jag morgonen tidigt med yoga på altromondo med supersöta Jennie som äger stället. Man kände sånt lugn efter att ha vart där och även fast det ligger mitt på stureplan så är det helt tyst och stressfritt där inne, älskade det. Efter det så åt vi frulle på Brillo sen gick vi över till Bangerhead och jag fick en tvätt och fön hehe bästa jag vet att slippa föna/platta håret själv. Sen vart det jobb hela dagen till sent på kvällen då jag hade en sista fiting med Molly och vi ha nu satt att kläder för mello/press och Grammis galan, hon kommer vara så jäkla flawless 🙂

Jag älskar sånna här dagar. Nu ska jag springa till fightbox och svettas lite, Vi hörs senare. Puss!

 

// Started yesterday with the devote crew with yoga at altromondo then we had a breakfast at brillo afterwards we hot our hair styled, I just did a wash and blowdry- so nice to not do it yourself lol.

After that I just worked til late. I finished my day by having one last fiting with Molly Sandén for Swedish Grammy’s and some other press stuff coming up this week. She will be drop dead gorgeous. Cant wait for you all to see my styling for her. 

 

Love/S

 

I’m wearing super nice and comfy pants and sports bra from Casall, the pants are high waiste and gives the body a nice shape. LOVE IT!

 

Bilderna är lånade från sötaste Mikaela


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.