Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:38 | February 29, 2016

Sminkvideo

Det är några som frågat efter en sminkvideo, jag gjorde en för ett tag sen så bjuder på den nu för er som missat. Byter dock ut mitt smink lite då och då men det är ungefär såhär jag sminkar mig både till fest och vardags faktiskt. Lägger till eyeliner ibland men inte mer än så. Är inte så duktig på ögonskuggor, kan känna mig för spacklad då även fast jag kan tycka det är super fint på andra. Hoppas ni får några tips här från mig iaf. Puss på er / S


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.