Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:57 | March 17, 2016

Venice kinda day

Alltså jag vill verkligen inte hem haha har aldrig känt så starkt att jag vill stanna någonstans eller jo kanske andra gånger jag har vart i LA. Tror det beror på att det är som mitt andra hem här och jag inte bara “semestrar” plus vädret, plus folket, plus allt ja kärleken för LA försvinner aldrig, trots att man ibland haft hatkärlek för staden.

Anyway hade en grym sista dag med Sanne och Simone innan Sanne drog till NY, vi åkte till Venice, fotade litem drack en stor jäkla Margarita, skrattade, pratade om allt mellan himmel och jord sen åkte vi hem. Det var magiiiiii och dom tjejerna är magi på en annan nivå.

// Really dont want to leave LA, probably cause it feels like a second home. Anyway had an amazing last day with Sanne and Simone before Sanne left for NY, we went to venice and had the biggest Margarita ever, took some photos, laughed so much and then we went back. 

Love/S


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.