Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:51 | March 18, 2016

It’s the simple things

Denna gång har jag vart ganska mycket vid stranden också, förrgår så var jag och Rebecka på Venice och Santa monica hela dagen. Promenerade längst stranden och såg solnedgången, det är sååååå mysigt- man inser verkligen hur mycket naturen gör i ens själ när man får sånna upplevelser. Det är små saker som gör livet tycker jag 🙂 

Igår var jag i Malibu på Nobu också, magisk mat och utsikt såklart och var på badrummet med Victoria Secret modellen Lily Aldridge, Nobu är ett av dom mest kändistäta ställeran speciellt den på Malibu om man nu tycker sånt är kul hehe. 

// I have been to the beach a lot more this time, love it out there. It does something to your soul just by looking at the sunset. It’s the little things in life that you remember.  Yesterday we had dinner at Nobu Malibu as well, so pretty out there and beyond amazing food.

Dress- Forever 21, Shoes- Want my look, Army jacket- Old


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.