Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:51 | April 25, 2016

KENZA 25 X HOSS EVENTS

Finner inte ord för lördagkvällen. Vi har kämpat i veckor för att få till världens bästa fest till Kenza som fyllde 25 år och det vart ööööööver förväntan. Kvällen var fylld med bra energi, GRYM musik och alla Live framträdanden som var magiska. Ljudet, ljuset, maten, alkoholen ALLT var on point och det viktigaste av allt att se Kenza och alla ha så sjukt roligt. Kvällen slutade på bästa möjliga sättet när Alex friade till Kenza, jag bokstavligen dog haha det var sååå fint, lite oroväckande en stund men det löste sig haha. LOVE ALWAYS WINS. Ni får läsa mer om själva frieriet på Kenzas blogg med hennes egna ord men jag kan säga att jag aldrig kommer glömma den här festen som HOSS EVENTS höll i och den slutade med frieri. 

Det var en ära att få göra den här kvällen oförglömlig men den hade aldrig gått utan alla som hjälpt till, vänner, artister som Miriam Bryant, Linda Pira, Molly Sandén, Norlie Kkv, Cornelia Jakobs och Sugar Collective- STORT TACK!

Största tacket vill jag även ge Ultimate Ears, ni är fantastiska med bästa högtalarna i stan. Miller för bästa ölen, BOLS för dom magiska drinkarna och slurpers och Booting up för att ni bemannade baren med världens härligaste energi och grym personal hela kvällen, No 18 för att vi fick vara i era otroligt fina lokaler, Nice Cocktail, Moodcompany, tattienger, Bästa Chris som tatuerade hela kvällen, Yuc Mexican, B3cakees och Ben and Jerrys. 

//I can’t find words how amazing our party we threw for Kenza turned out. I’m beyond happy about it all. It ended in best possible way when Alex proposed to her, I DIEEED lool. I will never forget this night that Hoss events did. Many more events and parties ahead. It wouldn’t be possible without everyone that helped out. Big thanks to Ultimate ears, Bols, Miller, Nice cocktail, Moodcompany, tattienger, Yuc Mexican, B3cakees and Ben and jerrys. 

And of course all the amazing artists that performed, thank you thank you thank you for making this night unforgettable. 

LOVE/S

All pictures taken by Ossian Langenborg (@langenborg on instagram)


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.