Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:56 | April 28, 2016

Levis 501

Har alltid velat ha ett par Levis shorts som sitter som en smäck och nu har jag äntligen hittat det på imsoDom har vintage Levis 501  shorts och dom mäter varenda en av dom så att dom blir den storlek du ska ha. Annars kan det vara väldigt krångligt med storlekar med just Vintage 501. In och kika och beställ ett par innan sommaren börjat och dom är helt slut. Jag beställde hem alla färger hahaha. Kommer leva i dom hela sommaren. 

Ange rabattkod ShararehH20 så får ni en bra rabatt på ert köp också, jalla 😉 

www.imso.com

// I always wanted a pair of Levi´s shorts and I finally got mine at imso. Its the vintage 501 and they are peeeeerfect. I got almost all the colors haha but I will use them the entire summer, best items during summers and all the fun festives. 

Use code ShararehH20 and you’ll get a discount.

Pics taken by Rasmus Lindahl

LOVE/S


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.