Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:48 | May 18, 2016

Terraza Martinez

Okej nu har jag fått skäll för jag inte uppdaterar så ofta, tog åt mig blev ledsen att jag inte hunnit men nu jävlar ska jag skärpa mig. Om ni åker till Barca rekommenderar jag verkligen er att äta på Terraza Martinez – så fin utsikt och så härlig miljö. Påminde mig om ett ställe vi åt på på Ibiza faktist.

 Väldigt fräsch fisk och skaldjur och gott rosé vin så perfekta lunch stället. Boka i tid för det kan bli fullbokat när det är högsäsong. 

Lånade Roshis fina klänning från Nelly och deras Ophelia Dress Collection, så fin och så inget smink alls- det är så skönt när man får lite färg kan man skippa det 🙂 

Ok you guys are mad cause I haven’t updated that good lately, just been crazy much with this Peace and Love party we are throwing but I promise to be better. Don’t leeeeeave meeeeee 🙁 hahaha!

Anyway if you go to Barcelona you should def eat at Terraza Martinez- great seafood and amazing view and atmosphere. Love it! 

I wore my sisters dress from Nelly Ophelia Dress Collection, so cute! 


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.