Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:23 | May 27, 2016

Nude styles

Fick hem det här Rebecca Stella setet, hur snyggt? Hennes kläder framhäver verkligen ens kurvor och former. Älskar färgen också när man är lite brun. Sitter och jobbar för fullt nu och det blir jobb hela helgen, så trött för det händer saker hela tiden nu känns det som men det är bara att köra på och vila lite emellan åt. Jag och Sanne spelade ju i humlan igår för första gången på länge tillsammans- SÅ kul! Längtar till nästa gång då blir det på södra teatern. 

//Love this Rebecca Stella set, the color is just perfect. Working all day and the weekend- so tired tho. Me and Sanne played records last night at Humlan but it was so much fun to finally be reunited. 

Love/S


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.