Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:36 | May 31, 2016

That skirt

Den här kjolen är en ny favorit, så snygg både till vardags och fest- det som är så skönt är att det är shorts under typ tajta svarta cykel byxor haha sååååå skönt. Toppen är också ny, men grävde fram mina gamla Nike’s. Det är det positiva med att köpa bas färger(läs svart) och bas grejer som alltid funkar, för du kommer alltid kunna använda dom. 

Sen säger jag inte att man inte ska handla lite roliga plagg då och då, det gör jag med men ett bra tips är att försöka tänka kommer jag använda denna om ett år också och kan jag matcha den på olika sätt? Så har jag börjat tänka iaf för garderoben sprängs snart hehe. Varför blir jag aldrig bjuden på dessa modebloppisar förresten? Förstår ingenting hahaha vill också, okej ska forska lite i det. Vi hörs.

//Love this new skit of mine, I can wear it day and night- this time I matched it with sneakers and this basic nude top. Great mix according to me. 

Skirt- Bikbok, Top, Bag- Nelly, Sneakers- Nike, Watch- Nick Cabana

Pics taken by Rasmus Lindahl

Love/S


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.