Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:03 | July 4, 2016

C A T

Godmorgoooon, hoppas ni haft en grym helg. Jag har lite tappat när det är helg och veckodag för vi jobbar med Peace & Love som är till nästa helg dygnet runt men nu börjar det närma sig och vi är så taggade. Ikväll tar jag en liten paus och går på Rihanna konserten också, D Ö R för henne. Följ mig på snapchat – Shararehsophia heter jag där så får ni följa med ikväll.

// A lot of work before Peace and Love festival but it’s getting close now. Tonight Im taking a break and going to Rihannas concert, LOVE her. Follow me on snapchat to see glimpse of the concert- Snapname is Shararehsophia 

T-shirt dress- Missguided, Boots- Cat, Hat- Bikbok 

shararehsophia 8S0A8788 8S0A8793 8S0A8746 8S0A8804

Photos by Rasmus Lindahl


2 comments2 kommentarer om “C A T”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.