Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:39 | August 18, 2016

Khaki styles

Den här Jumpsuiten är min nya favorit, färgen är maaaagisk. Jag har den även i svart, hur glad blir man inte när ens bästa vänner designar!? Så grått väder men jag tycker det är lite skönt för då får man inte ångest över att sitta inne och jobba sen ikväll ska jag och Emilie rensa min garderob och städa hon tycker tydligen sånt är kul haha lucky me! Jag och Sanne och säkert några andra ska nämligen ha utförsäljning snart så håll utkik ang datum här på bloggen. HÄR hittar ni jumpsuiten och massa annat fint.

//In love with this jumpsuit, the color is just perfect. I also have it in black! Wont be able to use it soon in Sweden tho because of the weather but just another reason to travel haha. Anyway it’s from Sanne Aleexandra and you can get it HERE. 

Jumpsuit- Sanne Alexandra, Shoes- Nelly, Watch- Nick Cabana, Sunnies- Celine(New in, mitt andra par )

Pics by Rasmus Lindahl

IMG_1843 IMG_1844 IMG_1845 IMG_1846 IMG_1835 IMG_1842


2 comments2 kommentarer om “Khaki styles”

    Hej! Tack för en väldigt inspirerande blogg, att du delar med dig och bjuder på stora delar av ditt liv! Undrar ifall du eller Emilie skulle kunna ge tips på vad man ska tänka på vid rensning av garderoben. Jag tycker det är jätte svårt och det slutar alltid med att alla plaggen hängs tillbaka igen. Tack så länge!

    Reply

    Hej!! tack snälla 🙂 ja absolut jag kan göra ett sånt inlägg med tips!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.