Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:06 | October 11, 2016

That green furr

Linda Hallbergs lanseringsfest i fredags var sån jäkla succé, berättar allt med massa bilder i annat inlägg. Nu vill jag mest bara visa upp min grymt snygga nya Fake faux jacka från SA shop och mitt nya hår, blev långt igen haha kunde inte hålla mig och mörkt. Jag har faktiskt inte haft såhär mörkt på länge men är det någon gång det passar så är de ju höst/vinter. Känns så bra- tack till hartalk och min Queen alltid Therese. Imorgon ska jag träna igen för första gången på länge, har sån extrem stress i mitt liv just nu så enda terapin jag kan tänka mig är träning- det hjälper enormt att få en att känna sig fokuserad och mindre stressad. Ser fram emot det.

Linda hallbergs release party was a success, I tell you more about it later. Now I just wanted to show me new fake faux from Sanne Alexandra shop- how amazing is it?? Love it!

Jeans, Bikbok- Jacket- Sanne Alexandra shop, Sneakers- Adidas stan smith

Pics by Rasmus Lindahl

IMG_3855 IMG_3866 IMG_3867 IMG_3868 IMG_3869 IMG_3792 IMG_3853


2 comments2 kommentarer om “That green furr”

    Du och din syster liknar vilka blatte araber som helst. Varför försöka låtsas vara svenska när ni inte är det. Vem försöker ni lura?

    Reply

    hahahaha vet inte om jag ska skratta eller gråta åt din otroligt idiotiska kommentar? Först och främst så är vi persier, dvs från Iran och inte araber. För det andra lär dig stava innan du ska säga åt mig hur jag ska vara. För det tredje, så är vi stolta iranier som även älskar Sverige, min syster är dessutom född här och jag har bott här i 27 år så hur är det exakt du vill att jag ska vara? förklara gärna hur man är mer “Blattearab”? Och varför skulle jag vara något jag inte är? Din kommentar är väldigt osmart så tänk till lite innan du skriver nästa gång. Ha en fantastisk dag och va precis den du vill vara.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.