Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:13 | December 23, 2016

Sverigemotiv

IMG_2837 IMG_2838

– In collaboration with Sverigemotiv – 

Beställde hem dom här två tavlorna från www.sverigemotiv.se . Globen för att jag har så sjukt mycket minnen från alla konserter jag har gått på som har betytt så mycket i mitt liv- min allra första konsert var just i Globen- musik är så stor del av mitt liv så det kändes helt rätt.

Dalahästen för jag är uppvuxen i Dalarna och har spenderat största delen av mitt liv där, så mycket minnen från barndom till ungdom. Skrattar bara jag tänker på det haha. Kommer alltid känna stor kärlek för Dalarna och framför allt Falun <3

ANYWAY det finns massa fina motiv som ni kan beställa hem och jag har fått turen att ge ut en rabattkod till er på 20% Hur bra!? Skriv in koden Sharareh20 och  HÄÄÄÄÄR kan ni beställa det ni vill.

// So I ordered these amazing posters, Globen because I had so many concert memories here. My first concert ever was here and music is such a big part of my life so this one was perfect. Dalahästen cause its the symbol of Dalarna where Im raised. At Sverige Motiv they have so many others from different part of the world. Check it out and order yours HERE with the code Sharareh20 you get 20% off. Order it HEEEEERE!


0 commentsGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.